TI-SAN je registrirani kupac toplinske energije

TI-SAN je registrirani kupac toplinske energije

Trgovačko društvo TI-SAN d.o.o. osnovano je 1991. godine. Jedini osnivač društva je Petar Fruk, dipl. ing. el.

Razvoj je išao u dva smjera prodaja i servisiranje bijele tehnike te prodaja i implementacija mjerne tehnike u procesnoj industriji i komunalnoj djelatnosti. Kako bi mogli pratiti najnovija događanja na području mjerenja i upravljanja procesima uspostavljeni su mnogi kontakti sa svjetski poznatim proizvođačima mjerila i ventila. Tako je uspostavljena direktna suradnja sa Endress + Huser, vodećim svjetskim proizvođačem mjerila u procesnoj industriji, Erhard armaturen, poznatim proizvođačem armatura za vodu, Zenner – proizvođač vodomjera, TBS proizvođač žabljih poklopaca i tablastih zatvarača (zapornica)

Direktna suradnja sa poznatim svjetskim tvrtkama omogućila nam je trenutno upoznavanje s najnovijim tehnologija, te istovremeno školovanje naših stručnjaka u partnerskim proizvodnjama.

Od 1996. do 2008. godine TI-SAN u suradnji sa našim partnerima bio je isporučitelj velikog dijela mjerne i upravljačke opreme. Spomenuti ćemo samo nekoliko najvećih projekata kao što su: pročistač pitkih voda Vodocrpilišta u Osijeku – dvije faze, Vodocrpilište u Rijeci, EKO Kašelanski zaljev – pitke i otpadne vode, Rafinerija Urinj.

Društvo nije naglo raslo, ali se je kontinuirano razvijalo i planski ulagalo samo vlastita sredstva. Tako smo 2004. godine u Svetoj Nedjelji počeli izgradnju vlastitih poslovnih prostora, a već 2005. godine uselili smo u njih.

Od 2005. godine u Hrvatskoj uvodi se mjerenje potrošnje energenata i vode. Rukovodstvo TI-SAN-a d.o.o. procijenilo je da će naše tržište, a i šira regija imati velikih potreba na području ovog programa, pa smo planski počeli na razvoju i uvođenju istoga. Počeli smo potragu za zainteresiranim parterom koji ima proizvod i iskustva.

Razvili smo partnerski odnos sa Siemensom. Naši stručnjaci prošli su obuku u Siemens centrima i njihovim partnerima te smo dobili certifikat.

 

 

NAZIV

TI-SAN d.o.o.

ADRESA

Industrijska 13,  10431 Sveta Nedelja

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 16:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

37196134947

DJELATNOST

Ostale usluge

DRUŠTVENE MREŽE

Kao Kupac toplinske energije, TI-SAN temeljem Ugovora o opskrbi kupca toplinske energije sklopljenim s opskrbljivačem kupuje toplinsku energiju od opskrbljivača toplinskom energijom.

Nadalje, temeljem Ugovora o potrošnji toplinske energije sklopljenim s krajnjim kupcima, TI-SAN putem ovlaštenog predstavnika suvlasnika raspodjeljuje i obračunava troškove toplinske energije na krajnje kupce te ispostavlja račune za toplinsku energiju.

Uz navedeno, TI-SAN održava i upravlja toplinskim podstanicama i unutarnjim zajedničkim instalacijama grijanja u zgradi (sve zajedničke instalacije grijanja, osim onih koje se nalaze unutar stambenih/poslovnih prostora).

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje