Tvrtka Signalgrad d.o.o. osnovana je 1990. godine s ciljem izrade i ugradnje prometne signalizacije i od tada uspješno posluje

Tvrtka Signalgrad d.o.o. osnovana je 1990. godine s ciljem izrade i ugradnje prometne signalizacije i od tada uspješno posluje

Kroz kontinuirani rad i iskustvo dosegli smo sam vrh proizvođača prometne signalizacije u Hrvatskoj i možemo odgovoriti svakom zadatku.

Svi naši proizvodi izvedeni su u skladu s važećim propisima i visokim tehnološkim standardima.

U poslovno-proizvodnom prostoru koji se proteže na preko 2000 m2 u Rakitju, Velebitska 1, prometno odlično povezanim sa Zagrebom (odmah iza Podsusedskog mosta), smještena je suvremeno opremljena bravarska radiona (preko 700 m2). U njoj se vrši izrada podloga prometnih znakova, ploča velikih dimenzija, raznih metalnih konstrukcija, obrada raznovrsnih aluminijskih i čeličnih materijala, izrada veznih elemenata i opreme za signalizaciju te varenje aluminija i čelika.

U sastavu prostora nalazi se moderna tremolakirnica, postavljena u skladu sa standardom koji se koristi pri lakiranju automobila i osigurava visoku kvalitetu lakiranja metalnih i ostalih podloga.

Prostor završnog stupnja izrade proizvoda tj. prostor za obradu folije, smješten je na cca 900 m2, suvremeno je opremljen i sastoji se od sitotiskarskog dijela s pripremom za tisak te radione za kompjutersku obradu folija i aplikaciju na gotove podloge.

Skladišni prostor obuhvaća 300 m2 (proširivo do 1000 m2) i u njemu su, pri optimalnim uvjetima temperature i vlažnosti zraka, uskladišteni gotovi proizvodi koje možemo isporučiti u najkraćem roku. Signalgrad d.o.o. je suvremena tvrtka za izradu cjelokupne prometne signalizacije i osigurava visoku kvalitetu, kratke rokove isporuke i prihvatljive cijene svojih proizvoda.

NAZIV

Signalgrad d.o.o.

ADRESA

Velebitska 1, Rakitje, 10437 Bestovje

TELEFON

+385 1 333 5222

+385 1 333 5238

+385 1 333 5230

Radno vrijeme

OIB

00513519279

DJELATNOST

Ostalo

DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodi i usluge:

  • Prometni znakovi
  • Putokazne i obavijesne ploče
  • Horizontalna signalizacija
  • Prometna oprema
  • Turistička signalizacija
  • Reklamne i informativne ploče
  • Urbana signalizacija
  • LED signalizacija
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje