Jezero-Kipišće-StrmecSveta Nedelja, najmlađi grad u Zagrebačkoj županiji, geografski je smješten na veoma privlačnom položaju koji obuhvaća ravničarski i brežuljkasti dio između rijeke Save, Okićkog i Samoborskog gorja, udaljen svega 17 km zapadno od Zagreba, te 5 kilometara od državne granice sa Slovenijom.

Sveta Nedelja, najmlađi grad u Zagrebačkoj županiji, geografski je smješten na veoma privlačnom položaju koji obuhvaća ravničarski i brežuljkasti dio između rijeke Save, Okićkog i Samoborskog gorja., udaljen svega 17 km zapadno od Zagreba, te 5 kilometara od državne granice sa Slovenijom.
Kao živopisni mladi gradić između Zagreba i Samobora, Sveta Nedelja je prepoznatljiva po svojoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva na brežuljku u srcu svetonedeljskog naselja.

Prostire se na 40 km² i obuhvaća 14 naselja (Bestovje, Brezje, Jagnjić Dol, Kalinovica, Kerestinec, Novaki, Mala Gorica, Orešje, Rakitje, Srebrnjak, Strmec, Svetonedeljski Breg, Sveta Nedelja, Žitarka).
Snažna poduzetnička aktivnost, temelj je rasta i kontinuiranog razvoja područja, čime se naš Grad svrstava u jedan od gospodarski i demografski nastabilnijih gradova u Hrvatskoj.

NAZIV

Turistička zajednica grada sveta nedelja

ADRESA

Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 3335 444

+385 1 3373 564

Radno vrijeme

pon: 8:30 – 16:30

uto - pet: 7:30 – 15:30

Vikend: Zatvoreno

DRUŠTVENE MREŽE

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje