Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Iskusite potpun užitak zimskih radosti u okruženju koje će Vas ostaviti bez daha svojom ljepotom i zimskim ugođajem

Iskusite potpun užitak zimskih radosti u okruženju koje će Vas ostaviti bez daha svojom ljepotom i zimskim ugođajem

Izletište Ključić Brdo obitelji Matković smješteno je na prekrasnim brežuljcima Vukomeričkih Gorica i jedno je od najbližih turističko rekreacijskih centara.

Udaljeni smo samo desetak kilometara od Velike Gorice odnosno 25 km od Zagreba. Dakle, blizu velikog grada, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka.

NAZIV

MTG MATKOVIĆ d.o.o.

ADRESA

Ključićka cesta 118, 10413 Kravarsko, Hrvatska

Radno vrijeme

Svaki dan: 8:00 - 23:00

OIB

20311017944

DJELATNOST

Izletište

DRUŠTVENE MREŽE

Ugostiteljski objekt

Glavni ugostiteljski objekt izletišta čine dvije sale, jedna veća za oko 250 osoba i manja za 40-ak osoba, tako da u našoj ponudi pružamo organiziranje svadbenih i raznih drugih svečanosti sa kompletnim jelovnikom. Naša pažnja i briga za svakog gosta jamči Vam vrhunsku uslugu kojoj će te se uvijek vraćati i rado sijećati.

Netaknuta priroda

Kompleks izletišta obuhvaća brojne brežuljke, pašnjake, šume, voćnjake i vinograde. Uvijek će Vas dočekati topla dobrodošlica za svakog gosta željnog odomora u netaknutoj prirodi, a raznolike mogućnosti za odmor i rekreacije omogućit će i najzahtjevnijima ugodan odmor i bijeg od svakodnevnih stresova kojima su izloženi u današnjem tempu života.

Gastro ponuda

Svakako ne treba zaboraviti domaću hranu. Za svakog gosta pa i onog posebno izbirljivog naći će se bogat izbor hrane iz domaće kulinarske ponude.

ZOO park

Uz već spomenutu raznovrsnu ponudu, moramo istaknuti i mogućnost da se nađete u blizini vrlo nam dragih, a nažalost i u današnje vrijeme, sve rjeđe viđanih životinja. U blizini naših objekata u zoo-parku možete pogledati i uzgajališta divljih svinja, konja, muflona, srna, jelena, fazana, divljih patki i nekih domaćih životinja.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje