Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Zlatarna Flory ima dugogodišnju obiteljsku tradiciju izrade zlatnog i srebrnog nakita

Zlatarna Flory ima dugogodišnju obiteljsku tradiciju izrade zlatnog i srebrnog nakita

Osim modernog dizajniranog nakita nudimo Vam i nakit tradicionalne izrade. Bogatom ponudom zlatnog i srebrnog nakita u mogućnosti smo udovoljiti i najistančanijim prohtjevima. Posebno se ponosimo svojom ponudom vjenčanog prstenja, jer uvažavamo i shvaćamo da prsten za vječnost nije lako izabrati.

Ljepota koraljnog nakita je vječna i ne podliježe modnim trendovima te izmamljuje uzdahe.

Nakit od koralja nije jeftin, ali s obzirom na to da je Corallium rubrum na pojedinim nalazištima gotovo istrijebljen, ne treba niti biti. Cijenu koralja određuje debljina grane, klasa i boja koralja. U izradi nakita moguće je iskoristiti gotovo svaki komad koralja.

Kada se koralj izvadi iz mora, najprije se mora očistiti od vanjskoga mekog dijela.

Tako dobivena grana koralja siječe se prema debljini. Deblji koralj služi za izradu većeg i skupljeg nakita pa mu je i cijena veća. Posljednja faza obrade je poliranje koje često ima i više od pet faza, ovisno o sjaju koji nakit treba dobiti. Bez obzira na mogućnost strojne obrade i danas se mnogi unikatni primjerci koraljnog nakita izrađuju ručno, za što treba puno vremena, vještine i strpljenja.

Odlično se dopunjuje sa srebrom i zlatom za izradu ogrlica, narukvica i naušnica.

NAZIV

FLORY, ZLATARSKO-TRGOVAČKI OBRT

ADRESA

Široka ulica (Kalelarga) 14, Zadar HRVATSKA

TELEFON

+385 23 250 557

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00

OIB

12571555794

DJELATNOST

Zlatarnice

DRUŠTVENE MREŽE

Zaručnički prsteni sa dijamantima

Zaručnički prsten kao simbol trajne ljubavi treba sadržavati vrhunske osobine. Tu kvaliteta najbolje će istaknuti dijamant u ručno izrađenom prstenu. U ponudi imamo velik broj klasičnih modela, kao i moderno dizajnirane zaručničke prstene. Svaki model i ukrašavamo sa različitom veličinom i oblikom dijamanta. Naravno svaka ljubavna priča ima svoje specifične detalje, stoga smo u mogućnosti ispuniti sve vaše želje, te izraditi zaručnički prsten prema vašem dizajnu.

Vjenčano prstenje sa dijamantima

Uz vjenčano prstenje bez obzira na njegov dizajn i veličinu uvijek se krila čarobna ljepota, ne samo zbog njegove dizajnerske ljepote već i zbog simboličnosti koja se krije iza njega, a to je trajna i neprekidna povezanost osoba koje su jedna drugoj povjerile ljubav i doživotno povjerenje. Ovaj nakit će uz malo sreće, ali najviše međusobnog poštovanja i uvažavanja krasiti Vašu ruku tijekom cijelog života, te će nas svojom prisutnošću svakog dana podsjećati na prvi i najljepši trenutak bračnog zajedništva, stoga odabiru vjenčanog prstenja treba ozbiljno pristupiti.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje