Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

U tvrtki Zelit d.o.o. vodi se stručna i proaktivna briga o zaštiti okoliša

U tvrtki Zelit d.o.o. vodi se stručna i proaktivna briga o zaštiti okoliša

Zelit d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1992. godine.
Od svog osnutka, tvrtka konstantno izvodi, razvija i proširuje asortiman ponude te svojom stručnošću postaje značajan i pouzdan ponuditelj specijaliziranih radova u graditeljstvu i industriji.

Tvrtka primarno teži izradi i servisiranju opreme, dijelova i instalacija visoke kemijsko-ekološke zahtjevnosti za industrijska postrojenjenja i građevinske objekte.

To podrazumjeva opremu, dijelove i instalacije prvenstveno iz raznih polimernih materijala, bazirajući odabir polimera na njihovom svojstvu visoke kemijske otpornosti i postojanosti prema raznim agresivnim sredinama.

Kao rezultat dugogodišnje privrženosti klijentima i njihovoj potražnji, nudimo i razvijamo spektar specijaliziranih usluga i proizvoda u izvođenju sustava zaštita i sanacija čeličnih i betonskih površina, počevši od osnovne antikorozivne zaštite čelika i građevinske hidroizolacije betona u svrhu osnovnog osiguranja dužeg radnog vijeka, pa do specijalnih sustava zaštite sa raznim polimernim premazima, smolama, folijama ili pločama u cilju zaštite okoliša.

Kvaliteta i stručnost tvrtke i njezinih zaposlenika su pridonijela tvrtki dugoročnu suradnju s vodećim industrijskim tvrtkama u Hrvatskoj, kao što su Pliva, Cedevita, INA, STSI i druge.

NAZIV

Zelit d.o.o.

ADRESA

Zdenačka 150, Zdenci Brdovečki 10291 Prigorje Brdovečko, Hrvatska

TELEFON

+385 1 339 7008

+385 98 231 372

+385 98 491 402

Radno vrijeme

OIB

71084728229

DJELATNOST

Ostale usluge

DRUŠTVENE MREŽE

Kroz dvadesetogodišnje iskustvo Zelit je razvio stručnost u sofisticiranim rješenjima te svojim klijentima nudi širok spektar specijaliziranih usluga i proizvoda u kemijskoj, farmaceutskoj, naftnoj, prerađivačkoj i prehrambenoj industriji, te brodogradnji i graditeljstvu.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje